Zorgeloos gasloos genieten

Gasloos wonen maar zonder overlast, dat was de wens bij de oprichting van Zorgeloos Gasloos.

En het is gelukt, Jacco en Gerard van Zorgeloos Gasloos hebben speciaal voor de Nederlandse situatie de Versi luchtwarmtepomp ontwikkeld.

Deze warmtepomp is de perfecte manier om uw woning te verduurzamen en te voorzien van een efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsbron. En het beste van alles? De warmtepomp is zonder buitendeel, waardoor u geen last heeft van vervelende geluiden of een sta in de weg bij het terras.

Door te kiezen voor de Versi  hoeft u geen grote verbouwing te doen of de complete installatie van uw woning om te gooien. De warmtepomp is compact en kan in de meeste situaties op de plek van de gasketel worden geïnstalleerd. Deze gasketel is namelijk overbodig en kan plaats maken voor deze duurzame oplossing.

Dit betekent niet alleen minder afhankelijk van fossiele brandstoffen maar ook een flinke besparing op de energierekening.

De Versi warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht en zet deze om in energie om de woning te verwarmen. De Versi  is voorzien van de nieuwste techniek, waardoor de warmtepomp zeer efficiënt werkt en een hoog rendement behaalt. Bovendien is de warmtepomp geschikt voor zowel vloerverwarming als lage temperatuur radiatoren.

Wilt u ook uw woning verduurzamen en besparen op uw energierekening? Neem dan contact met ons op en laat uw adviseren over de mogelijkheden van de Versi luchtwarmtepomp. Tegelhuys werkt samen met Zorgeloos Gasloos, dus de werkzaamheden kunnen op elkaar afgestemd worden. En daarna zorgeloos gasloos genieten.