Vrouwen met één missie

Klanten blij maken met een mooie tegelvloer

Samen op zoek naar de perfecte tegel

Samen met u zoeken wij naar de perfecte tegel. Als we zien dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt, weten we dat het de goede richting opgaat.

Soms hebben we niet wat u zoekt. Dan kijken we in de boeken en bestellen monsters.

We gaan net zo lang door met zoeken tot het moment dat u gaat stralen en een beetje verliefd wordt op de tegel. En natuurlijk maken wij dan een mooie prijs voor u.

Meer dan een totaalconcept

Tegelhuys is de specialist van Noord- en Midden-Nederland op het gebied van vloertegels en vloerverwarming.

Tegelhuys heeft eigen tegelzetters en vloerverwarmingsmonteurs. Ons vakmanschap garandeert deskundig advies over de mogelijkheden voor uw situatie en een perfecte realisatie van uw wensen. Absolute voorwaarden om zorgeloos te kunnen genieten van uw nieuwe vloer.

Dankzij de nauwe samenwerking met Vloerverwarming Nederland, opgericht door Jacco Langebeeke, bieden Tegelhuys Gieten en Wijhe een totaalaanbod in tegels en vloerverwarming.

Onze verkoopteams bestaan uit alleen maar dames. Als klant merk je het verschil. Vrouwen verkopen meer op gevoel. Wij willen niet dat onze klanten overhaast beslissen. We geven ze de tijd om een weloverwogen keus te maken, want uiteindelijk gaat het erom dat je samen met de klant een mooie vloer uitzoekt. Daarom komen onze verkoopteams regelmatig bij elkaar voor inspiratiesessies. We delen nieuwtje, tips, trends en ervaringen. Zo houden we elkaar scherp.

Deze werkwijze is de basis voor ons succes.

Tegelhuys team Gieten

TEGELHUYS GIETEN

Telefonisch bereikbaar van di t/m vr  9.00 – 17.00 uur
Petra, Jeanet, Zwany en Saskia zijn de mensen achter
Tegelhuys Gieten. Vier vrouwen met passie voor
tegels, die doorgaan met zoeken naar uw tegel
totdat die gevonden is. Dat is soms moeilijk en
daarvoor nemen we alle tijd.

Afspraak inplannen? 0592-264091

Team Tegelhuys Wijhe

TEGELHUYS WIJHE

Telefonisch bereikbaar van di t/m vr  9.00 – 17.00 uur
Allon, Karin, Martine en Sandra zijn de mensen achter
Tegelhuys Wijhe. Vier vrouwen met passie voor
tegels, die doorgaan met zoeken naar uw tegel
totdat die gevonden is. Dat is soms moeilijk en
daarvoor nemen we alle tijd.

Afspraak inplannen? 0570-525457

Inspiratie uit Cersaie

Elk jaar bezoeken we de grootste keramische tegelbeurs ter wereld: Cersaie in Bologna, Italië. Op deze vijfdaagse beurs gaan we voor u op zoek naar de nieuwste trends in keramiek voor vloeren, badkamer- en keukentegels.

Cersaie is voor ons één grote inspiratiebron en het is de ontmoetingsplek met internationale, zakelijke relaties. We wisselen ervaringen uit en bespreken de achtergrond van nieuwe tegelseries. Op basis van deze gesprekken bepalen we of we een nieuwe serie opnemen in onze showrooms. Door rechtstreeks in te kopen bij onze fabrieken kunnen wij onze klanten iets bijzonders bieden. Een scherpere prijs en een unieke tegelcollectie die u elders in Nederland niet tegenkomt.

 Wij hebben tegels gekocht voor in de achterkamer. Zeer veel keus en zeer tot onze tevredenheid gelegd. De tegenliggers waren deskundig en wisten wat ze deden. Tegelhuys is een aanrader.

Fam. Westenbrink

Tegels voor het toilet. Goed advies. Prettig en vlot geholpen.

Fam. ten Have

Wij wilden graag vloerverwarming in onze woonkamer. Zo kwamen wij bij Tegelhuys ( Wijhe) terecht. Vriendelijke ontvangst. Heel goed advies zodat wij uiteindelijk zitkamer, eetkamer/ keuken, hal , gang en toilet van vloerverwarming en tegels hebben laten voorzien. Ook bij de keuze van de tegels werd actief meegedacht. Er werden nieuwe tegelstalen opgevraagd. Daaruit hebben wij er 1 kunnen kiezen naar volle tevredenheid. De planning was ook prima op orde. De medewerkers van de vloerverwarming en de tegels allemaal vaklui. Resultaat is naar volle tevredenheid.

Meneer Nauw

n september kwamen wij bij het Tegelhuys in Wijhe met onze vragen voor onze gang/hal… we kunnen alleen maar super tevreden zijn…woorden die ons te binnen schieten zijn: klantvriendelijk, meedenken met de klant, accuraat, vakkundige tegelzetter, snelle afhandeling en een geweldig resultaat!!

Mevrouw van Soest

Wij hebben onze tegelvloer hier gekocht. We hebben bij elke stap het gevoel gehad dat onze tevredenheid bovenaan stond. Veel extra service die ons werd aangeboden, we hebben heel wat tegels thuis gehad om de kleur te toetsen, de vloer werd tussentijds nog gecontroleerd en geëgaliseerd, schrobmachine werd naderhand uitgeleend. Kortom, klanttevredenheid staat hoog in het vaandel.

Fam. Tegelaar

We hebben onlangs een jacuzzikamer in ons huis gemaakt. Voor de vloer en wand zijn we bij Tegelhuijs Wijhe terechtgekomen. We werden hier bij ons eerste bezoek erg prettig geholpen en kregen direct vertrouwen in ook het verdere verloop. De offerte die we even later ontvingen was conform onze verwachting en we hebben dan ook akkoord gegeven. Doordat de jacuzzi later kwam hebben we erg veel gevraagd van de flexibiliteit van Tegelhuys. Ze hebben hier boven verwachting op gereageerd. Niets was teveel en er werd ook proactief meegedacht hoe de doucheruimte het beste in te richten. Bij het plaatsen van de muurtegels heb ik op het allerlaatste moment bedacht dat ik ze graag “golvend” wilde laten aflopen. Dit was voor de top tegelzetter Ivo ook geen probleem ( “gelukkig heeft niet iedereen deze wensen” ) Hij vond het zowaar leuk om te doen en met een super resultaat, zie foto’s. Kortom we zijn erg tevreden over Tegelhuys Wijhe ze hebben laten zien dat de klant zich koning voelt en met positief resultaat terugkijkt op dit avontuur.

W. Bax

Alle ruimte om rustig uit zeer uitgebreide keuze onze vloertegels tegels te kiezen. Met veel persoonlijke aandacht en geduld erg goed geholpen. Tussendoor goed in overleg over tijdslijnen/drogen vloer etc. De eigen import Italiaanse tegels waren keurig op tijd en precies zoals we besteld hadden. Professionele sympathieke tegellegger maakte de (mozaïek)vloer helemaal top af. Dus zeer tevreden klant!

I. Jumelet

Milieubewuste keuze

Een tegel is een natuurproduct gemaakt van klei dat op een zeer hoge temperatuur wordt gebakken en een leven lang meegaat. Als een klant na verloop van tijd iets nieuws wil, kan de oude tegel worden gerecycled en worden hergebruikt, bijvoorbeeld als stabiele onderlaag voor bestrating. 

In onze showrooms vindt u diverse vloertegels met eco-label. Dit betekent dat de tegels geproduceerd zijn met minimale belasting van het milieu, o.a. doordat er gerecycled materiaal in de tegels verwerkt is en dit zie je niet aan het eindresultaat! Vraag ons hier gerust naar.

Voor een efficiënt en energiezuinige verwarming van onze showrooms maken we gebruik van aardwarmte. In Wijhe staat een pelletkachel om verantwoord te verwarmen op koude dagen.

Beide showrooms worden verlicht met hoog frequent tl-verlichting en LED-verlichting. Daarnaast worden onze showrooms voor een groot deel alleen verlicht als er beweging wordt geconstateerd.

Op het dak van Tegelhuys Wijhe liggen 96 zonnepanelen en op het dak van Tegelhuys Gieten zelfs 120 zonnepanelen. Hierbij zijn beide vestigingen bijna energieneutraal.

Kom langs! In onze showroom liggen modelvloeren klaar

Tegelhuys heeft een unieke presentatie van keramische vloertegels met heel veel modelvloeren, waardoor u een goed beeld van de mogelijkheden krijgt. In onze showrooms worden de nieuwste collecties getoond, waaronder vele soorten keramisch parket en prachtig imitatie natuursteen. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag met vakkundig advies.

TEGELHUYS GIETEN

Vlaskamp 7, 9461 VB Gieten

Google Maps ›

TEGELHUYS WIJHE

Enkweg 1b, 8131 VD Wijhe

Google Maps ›

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zaterdag
van 9.00 tot 17.00 uur

25, 26, 31 december en 1 januari zijn we gesloten.