Vrouwen met één missie

Klanten blij maken met een mooie tegelvloer

Samen op zoek naar de perfecte tegel

Samen met u zoeken wij naar de perfecte tegel. Als we zien dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt, weten we dat het de goede richting opgaat.

Soms hebben we niet wat u zoekt. Dan kijken we in de boeken en bestellen monsters.

We gaan net zo lang door met zoeken tot het moment dat u gaat stralen en een beetje verliefd wordt op de tegel. En natuurlijk maken wij dan een mooie prijs voor u.

Meer dan een totaalconcept

Tegelhuys is de specialist van Noord- en Midden-Nederland op het gebied van vloertegels en vloerverwarming.

Tegelhuys heeft eigen tegelzetters en vloerverwarmingsmonteurs. Ons vakmanschap garandeert deskundig advies over de mogelijkheden voor uw situatie en een perfecte realisatie van uw wensen. Absolute voorwaarden om zorgeloos te kunnen genieten van uw nieuwe vloer.

Dankzij de nauwe samenwerking met Vloerverwarming Nederland, opgericht door Jacco Langebeeke, bieden Tegelhuys Gieten en Wijhe een totaalaanbod in tegels en vloerverwarming.

Onze verkoopteams bestaan uit alleen maar dames. Als klant merk je het verschil. Vrouwen verkopen meer op gevoel. Wij willen niet dat onze klanten overhaast beslissen. We geven ze de tijd om een weloverwogen keus te maken, want uiteindelijk gaat het erom dat je samen met de klant een mooie vloer uitzoekt. Daarom komen onze verkoopteams regelmatig bij elkaar voor inspiratiesessies. We delen nieuwtje, tips, trends en ervaringen. Zo houden we elkaar scherp.

Deze werkwijze is de basis voor ons succes.

Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

TEGELHUYS GIETEN

Telefonisch bereikbaar van di t/m vr  9.00 – 15.00 uur
Geesje, Petra, Jeanet, Zwany en Saskia zijn de mensen achter
Tegelhuys Gieten. Vijf vrouwen met passie voor
tegels, die doorgaan met zoeken naar uw tegel
totdat die gevonden is. Dat is soms moeilijk en
daarvoor nemen we alle tijd.

Afspraak inplannen? 0592-264091

TEGELHUYS WIJHE

Telefonisch bereikbaar van di t/m vr  9.00 – 17.00 uur
Allon, Daisy, Ingrid en Sandra zijn de mensen achter
Tegelhuys Wijhe. Vier vrouwen met passie voor
tegels, die doorgaan met zoeken naar uw tegel
totdat die gevonden is. Dat is soms moeilijk en
daarvoor nemen we alle tijd.

Afspraak inplannen? 0570-525457

Tegelhuys Wijhe ›

Inspiratie uit Cersai

Elk jaar bezoeken we de grootste keramische tegelbeurs ter wereld: Cersaie in Bologna, Italië. Op deze vijfdaagse beurs gaan we voor u op zoek naar de nieuwste trends in keramiek voor vloeren, badkamer- en keukentegels.

Cersaie is voor ons één grote inspiratiebron en het is de ontmoetingsplek met internationale, zakelijke relaties. We wisselen ervaringen uit en bespreken de achtergrond van nieuwe tegelseries. Op basis van deze gesprekken bepalen we of we een nieuwe serie opnemen in onze showrooms. Door rechtstreeks in te kopen bij onze fabrieken kunnen wij onze klanten iets bijzonders bieden. Een scherpere prijs en een unieke tegelcollectie die u elders in Nederland niet tegenkomt.

We hebben de tegelvloer in Wijhe gekocht en door Tegelhuys Wijhe laten leggen en zijn super tevreden. Prettig advies bij het uitzoeken van de tegels. Goede planning in overleg met ons voor het leggen. Mooi resultaat dankzij de vloerenleggers.
Top jongens!!

Fam. Riemens

Heel vriendelijk geholpen, de medewerkers denken erg goed mee. Ze hebben veel keus, goede kwaliteit. Bij problemen zijn ze goed bereikbaar en helpen ze graag mee om het op te lossen. Wij zijn erg tevreden en zullen dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

M. Kwakkel

Milieubewuste keuze

Een tegel is een natuurproduct gemaakt van klei dat op een zeer hoge temperatuur wordt gebakken en een leven lang meegaat. Als een klant na verloop van tijd iets nieuws wil, wordt de oude tegel gerecycled en kan het worden hergebruikt, bijvoorbeeld als stabiele onderlaag voor bestrating. Je hoeft dus niets weg te gooien.

In onze showrooms vindt u diverse vloertegels met eco-label. Dit betekent dat de tegels geproduceerd zijn met minimale belasting van het milieu, o.a. doordat er gerecycled materiaal in de tegels verwerkt is en dit zie je niet aan het eindresultaat! Vraag ons hier gerust naar.

Voor een efficient en energiezuinige verwarming van onze showrooms maken we gebruik van aardwarmte. In Wijhe staat een pelletkachel om verantwoord te verwarmen op koude dagen.

Beide showrooms worden verlicht met hoog frequent tl-verlichting en LED-verlichting. Zowel in Gieten als in Wijhe wordt de showroom voor een groot deel alleen verlicht als er beweging wordt geconstateerd.

Op het dak van Tegelhuys Wijhe liggen 96 zonnepanelen, die per jaar zo’n 20.400 kilowatt aan stroom opleveren.

Kom langs! In onze showroom liggen modelvloeren klaar

Tegelhuys heeft een unieke presentatie van keramische vloertegels met heel veel modelvloeren, waardoor u een goed beeld van de mogelijkheden krijgt. In onze showrooms worden de nieuwste collecties getoond, waaronder vele soorten keramisch parket en prachtig imitatie Belgisch hardsteen. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag met vakkundig advies.

TEGELHUYS GIETEN

Vlaskamp 7, 9461 VB Gieten

Google Maps ›

TEGELHUYS WIJHE

Enkweg 1b, 8131 VD Wijhe

Google Maps ›

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zaterdag
van 9.00 tot 17.00 uur

25, 26, 31 december en 1 januari zijn we gesloten.

VOLG ONS