Vrouwen met één missie

Klanten blij maken met een mooie tegelvloer

Tegelhuys Gieten

Samen met u zoeken wij naar de perfecte tegel. Als we zien dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt, weten we dat het de goede richting opgaat. Soms hebben we niet wat u zoekt. Dan kijken we in de boeken en bestellen monsters. We gaan net zo lang door met zoeken tot het moment dat u gaat stralen en een beetje verliefd wordt op de tegel. En natuurlijk maken wij dan een mooie prijs voor u.

Mijn naam is GEESJE en ik werk inmiddels al 22 jaar met veel plezier bij Tegelhuys Gieten. Ik help klanten met het uitzoeken van een mooie vloer, maak offertes en orderbevestigingen en betel tegels en alle benodigde materialen. Ik regel het transport vanuit Italië en maak een goede planning voor onze tegelzetters. Samen met de allerleukste collega’s maken we er elke dag een feestje van.

Ik ben SASKIA, getrouwd met Jacco en we hebben 3 zonen. Na mijn studie aan de hotelschool, heb ik gewerkt als intercedente bij een uitzendbureau. Ik had altijd al een droom om een eigen winkel te beginnen en zo ben ik 1997 gestart met Tegelhuys Gieten. We zijn nu ruim 22 jaar verder en in al die jaren veel geleerd en dat doe ik nog steeds. Het is superleuk om klanten te adviseren en samen te zoeken naar een mooie tegelvloer. Ik vind het belangrijk dat de klanten zich thuis voelen bij ons in de winkel. Daar hoort ook een gezellig praatje bij. Het werk is erg afwisselend en dat vind ik ook zo leuk aan mijn werk. Het hele proces van A tot Z uitvoeren samen met mijn collega’s. Het is vaak hard werken maar er wordt bij ons ook veel gelachen.

Ik ben PETRA. Al 12 jaar de spin in het web bij Tegelhuys Gieten. Ik doe alle voorkomende werkzaamheden zoals advisering, offerte, orderbevestiging, bestelling, planning en facturatie. Ik heb nauw contact met onze tegelzetters en collega’s van Vloerverwarming Nederland. De werksfeer bij Tegelhuys is ongedwongen vriendelijk, informeel, gezellig en (soms) hilarisch.

Ik ben JEANET

Ik ben ZWANY.

We hebben de tegelvloer in Wijhe gekocht en door Tegelhuys Wijhe laten leggen en zijn super tevreden. Prettig advies bij het uitzoeken van de tegels. Goede planning in overleg met ons voor het leggen. Mooi resultaat dankzij de vloerenleggers.
Top jongens!!

Fam. Riemens

Heel vriendelijk geholpen, de medewerkers denken erg goed mee. Ze hebben veel keus, goede kwaliteit. Bij problemen zijn ze goed bereikbaar en helpen ze graag mee om het op te lossen. Wij zijn erg tevreden en zullen dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

M. Kwakkel

Kom langs! In onze showroom liggen modelvloeren klaar

Tegelhuys heeft een unieke presentatie van keramische vloertegels met heel veel modelvloeren, waardoor u een goed beeld van de mogelijkheden krijgt. In onze showrooms worden de nieuwste collecties getoond, waaronder vele soorten keramisch parket en prachtig imitatie Belgisch hardsteen. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag met vakkundig advies.

TEGELHUYS GIETEN

Vlaskamp 7, 9461 VB Gieten

Google Maps ›

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zaterdag
van 9.00 tot 17.00 uur

 

VOLG ONS