Vrouwen met één missie

Klanten blij maken met een mooie tegelvloer

Tegelhuys Wijhe

Samen met u zoeken wij naar de perfecte tegel. Als we zien dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt, weten we dat het de goede richting opgaat. Soms hebben we niet wat u zoekt. Dan kijken we in de boeken en bestellen monsters. We gaan net zo lang door met zoeken tot het moment dat u gaat stralen en een beetje verliefd wordt op de tegel. En natuurlijk maken wij dan een mooie prijs voor u.

Ik ben SANDRA. Ik ben getrouwd met Haayo en samen hebben wij drie kinderen. Na mijn studie Bedrijfseconomie heb ik 17 jaar in de ICT gewerkt. Daarna ging het roer om en ben ik op 20-07-2007 begonnen met Tegelhuys Wijhe. Ik doe alle voorkomende werkzaamheden, behalve tegelzetten. Ik geniet van de afwisseling en het contact met de klanten. Iedere klant heeft zijn eigen verhaal. Vaak als ik ergens fiets of rij weer ik nog precies welke vloer in welk huis we hebben geleverd en hoe leuk het contact met de mensen was.

Ik ben ALLON. Na mijn opleiding Ruimtelijke productpresentatie werk ik sinds 2016 bij Tegelhuys Wijhe. Ik woon samen met mijn vriend en zoon in Bathmen. Uiteraard  hebben we een tegelvloer van Tegelhuys. Klanten help ik met het uitzoeken van de tegels. Ook regel ik het tegeltransport uit Italië. Instagram, Facebook en Pinterest houd ik up-to-date. Ook vind ik het een sport het materiaal voor de tegelzetters zo goed mogelijk in te kopen. Het contact met klanten, inleven en goed luisteren naar de wensen maakt dit vak zo leuk. Wanneer je de juiste tegel(s) hebt gevonden, vind ik het gaaf om in Excel een kloppende berekening te maken.

Kom langs! In onze showroom liggen modelvloeren klaar

Tegelhuys heeft een unieke presentatie van keramische vloertegels met heel veel modelvloeren, waardoor u een goed beeld van de mogelijkheden krijgt. In onze showrooms worden de nieuwste collecties getoond, waaronder vele soorten keramisch parket en prachtig imitatie Belgisch hardsteen. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag met vakkundig advies.

TEGELHUYS WIJHE

Enkweg 1b, 8131 VD Wijhe

Google Maps ›

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zaterdag
van 9.00 tot 17.00 uur

 

VOLG ONS